период од-до
  -  
МакедонијаЕкономијаСветХроникаМетрополаКултураСпортОмнибусАктуелноОтворенаСценаВо фокусот
МАРКЕТИНГ

- Ценовник за рекламен и огласен простор во печатеното издание на „Дневник“:

- Ценовник за платено политичко претставување за предвремени избори за пратеници 2016 година во печатеното издание на „Дневник“:

- Ценовник за платено политичко претставување за предвремени избори за пратеници 2016 година во онлајн изданието на „Дневник“:- Ценовник за онлајн рекламирање на dnevnik.com.mk:

Маркетинг-служба:

МЕДИА ПРИНТ ДООЕЛ Скопје, ул „Ѓуро Стругар“ бр.5 Скопје

Реклами и службени огласи

e-mail: reklami@mediaprint.mk

e-mail: sloglasi@mediaprint.mk

Мали огласи и тажни помени

e-mail: malioglasi@mediaprint.mk

e-mail: nekrolozi@mediaprint.mk

Најнови вести