период од-до
  -  
МакедонијаЕкономијаСветХроникаМетрополаКултураСпортАктуелноОтворенаСценаВо фокусот
ИМПРЕСУМ
Датум: 07.03.2011, 14:05

Издавач: МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА Скопје, ул. Скупи бб, 
Сопственик: ОРКА ХОЛДИНГ АД Скопје

Првиот број на весникот излезе на 20 март 1996 година

РЕДАКЦИЈА

Главен и одговорен уредник: ДАРКО ЈАНЕВСКИ

Помошници на главeн и одговорен уредник: БРАНКО ЃОРЃЕВСКИ, ДИМИТАР ПЕТРЕВСКИ-ГРУМАР

Уредници: ХРИСТО ИВАНОВСКИ, ИГОР К. ИЛИЕВСКИ, ДРАГАН НИКОЛОВСКИ, ЗДЕНКА ПАВКОВИЌ, ВАЛЕНТИНА ТАТАРЧЕВА, СОЊА ХРИСТОВСКА, АЛЕКСАНДАР МАНАСИЕВ

Уредник на фотографија: МАЈА ЗЛАТЕВСКА

Технички уредници: ГОРДАНА НАУМОВСКА, ДАНИЕЛА РАДЕСКА, МИРЈАНА ГАЈДОВА, АЦО ПАРОВСКИ

Лектори: ЕЛЕОНОРА СТОЈКОСКА, МИЛЕНА ПАУНОВСКА, ТАТЈАНА ШАХПАСКА

МЕНАЏМЕНТ

ЈАНА СТАНИСАВЉЕВА
АЛЕКСАНДАР ДИНЕВ

#

Најнови вести