период од-до
  -  
МакедонијаЕкономијаСветХроникаМетрополаКултураСпортАктуелноПубликаОтворенаСценаВо фокусот
ИСТРАЖУВАЊЕ НА Д-Р ТАНАС ВРАЖИНОВСKИ Националниот идеал кај Македонците се пали во кризни ситуации
Многу важен сегмент од историјата на македонскиот народ е фактот дека без своја национална држава Македонците успеале да си ги зачуваат својот мајчин јазик, својата вера и со трпеливост да прочитај повеќе
РЕГИСТАРОТ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕKТОР ОТKРИ ПАРАДОKС Ни недостигаат државни службеници: 935 вработени работат дури и на шест работни места
Во македонскиот јавен сектор, чии 129.653 вработени добиваат плати од државниот буџет и за што годишно оди половина од неговиот износ, недостигаат вработени. Односно, има повеќе прочитај повеќе
Најнови вести